Marca - Glamorous by GLAM

O marcă tânără care se poate mândri cu atributul MADE IN ITALY și-a început cariera cu succes și datorită raportului preț / materiale neobișnuit de excelente. Prelucrarea perfectă și utilizarea în exclusivitate de piele naturală pentru articole de mercerie și, în special, pentru genți de mână din piele sunt semnele distinctive ale acestei mărci. Proiectarea și fabricarea în sine se realizează cu ajutorul tehnologiilor digitale moderne, dar asamblarea însăși este deja o chestiune a măiestriei italiane.

Borse

Marca Glamorous by GLAM combină măiestria italiană și practicile moderne care plasează designul produsului în prim-planul, pentru a înțelege mai bine felul cum ar trebui să arate o podoabă a fiecărei femei cum este de exemplu o geantă din piele naturală.

Lavoro BW

Marca se adresează unui cerc de dame și domnișoare care știu să aprecieze produsele din piele autentică. Prin aspectul său inconfundabil, nu numai că conferă o anumită superioritate față de materialele sintetice omniprezente, dar îl face pe proprietar fericit cu orice atingere.

Lavoro BW 2

Moda este omniprezentă în zilele noastre și, fie că vrem sau nu, în majoritatea cazurilor prima privire este suficientă pentru a ne crea propria opinie care este foarte greu de schimbat. Deci, designerii încearcă să modeleze formele astfel încât cei din jur să te țină minte mereu. Pentru a arăta că nu ești o femeie obișnuită. Meriți ca lumea să știe despre tine. Fiecare femeie are propria frumusețe iar aceste genți o vor sublinia și mai mult.

Borse pic

Echipa de designeri de la Glamorous by Glam vă ajută să vă treziți frumusețea, ajutându-vă să deveniți o icoană de modă cu rădăcini italiene, un produs italian cu tradiție italiană.

cena
315 lei882 lei
Culoarea armăturii
SORTARE PRODUSE DUPĂ CELE MAI IEFTINE CELE MAI SCUMPE CELE MAI NOI      |