PROCEDURA DE RETUR 

Puteți returna sau schimbă fără probleme produsele, în termen de maxim 14 zile de la livrarea coletului. Bunurile trebuie să fie evident nefolosite, curate, și cu etichetele inițiale. Acestea trebuie trimise împreună cu factură la adresa noastră, cu completarea informațiilo, ce anume nu v-a avantajat, și dacă doriți să le returnați, sau să le schimbați. În cazul în care doriți returnarea, nu uitați să ne trimiteți numărul contului dvs, pentru a va putea returna contravaloarea produsului.

În ceea ce privește pantofii - va rugăm, trimiteți-i nefolosoliti, curați, nerupti, în cutia originală intactă, peste care va rugăm să nu lipiți etichete sau scoci, ci să fie ambalată într-o folie, pentru că nimănui nu îi place să cumpere apoi pantofi într-o cutie ruptă :)  În privința hainelor și a accesoriilor, eticheta este dovadă nefolosirii. Adresa pentru returnarea la punctul de colectare : Glamadise, Stara cesta 2286/1, 37006 Ceske Budejovice, Czech republic. Vă rugăm să trimiteți coletul doar la această adresă. Coletele trimise la altă adresă nu ne vor fi livrate și, prin urmare, returnarea nu va fi posibilă!

  • anexați o copie a facturii, și alte detalii utile, prin care putem identifica produsul
  • atașați o scrisoare de intenție, în care puteți specifică motivul pentru returnarea produsului
  • sigilati și securizați produsul într-o cutie de carton, astfel încât să nu se deterioreze pe parcursul traseului
  • va rugăm să precizați un cont IBAN din 24 de caractere, pentru a va putea expedia banii, în cazul în care doriți banii înapoi, și nu înlocuirea produsului cu altul, cât și codul SWIFT( acesta este codul băncii dvs). Va rugăm, de asemenea, să specificați, în cazul în care doriți contravaloarea produsului/elor, dacă titularul contului este altul decât cel pe numele căruia este efectuată comandă.
  • Vă rugăm să aveți mare grijă când trimiteți returul la adresa corectă. În cazul în care un colet este trimis la o altă adresă decât a noastră, avem dreptul de a percepe clientului suma de 200RON ca taxă fixă pentru timpul personalului și taxele poștale pentru livrarea la adresa corectă.